Het nieuwe werken

logo het nieuwe werken

VOOR SENIOREN

ZORGELOOS FLEXIBEL WERK VOOR MODERNE SENIOREN

Herken jij je hierin?

 • Jij hebt de interesse en motivatie om zaken aan te pakken en geen zin in traditionele sollicitatieprocedures. Jij bewijst jezelf wel tijdens elke opdracht.
 • Het idee om per week of dag te beslissen welke opdracht of shift je doet spreekt je aan, je wilt regelmatig werken maar bent niet op zoek naar een vaste baan
 • Je ontvangt graag een uurtarief waar waardering uit spreekt maar je kunt omgaan met de onzekerheid van flexibel werk en inkomen

Bedrijven zijn op zoek naar mensen zoals jij!

Goed voorbereid en geen sollicitatieprocedure

Welke klus je ook accepteert, wij zorgen dat je je goed kunt voorbereiden, op een manier die past bij hetnieuwewerken.nl. Wanneer je in de talent pool voor horeca & catering komt, dan kom je in aanmerking voor een leuke training die we in de video hieronder kort uitleggen.

Bovendien vind je op deze pagina tools voor additionele trainingen, ook voor bijvoorbeeld hovenierswerk. De tool kan worden aangepast voor alle soorten werk.

Ontdekken wat bij jou past

Je hebt ervaring, kennis en kunde opgedaan in je leven, die je uitstekend kunt gebruiken bij onze opdrachtgevers.

Vraag je je af welke klus of project in de huidige arbeidsmarkt past bij jouw profiel? Hetnieuwewerken.nl kan jou daarbij helpen. Op deze pagina vind je een innovatieve tool die je daarbij helpt. Laat je verrassen!

Opdrachtgevers plaatsen werkzaamheden op ons online prikbord, inclusief details en uurtarief. Door je wensen, ervaring en kennis in je profiel op te nemen, kan het systeem jou een seintje geven als er klussen zijn die bij jou passen. Jij kunt vervolgens interesse tonen en de opdrachtgever kan jou dan accepteren voor de opdracht.

Waar wacht je nog op?

Meld je nu gratis aan en ervaar de voordelen van werken op jouw voorwaarden. Hier staan de voordelen nog eens op een rij. We kijken er naar uit je te ontmoeten.

  Werken als ZZP-er

  Werken via ons betekent dat je weet waar je aan toe bent als je een opdracht aanvaardt. En als je op het laatste moment toch niet kunt, kun je jezelf laten vervangen, er is vaak wel iemand beschikbaar uit de pool waarin je zit.

  Je wordt per uur betaald. Facturatie en betalingen gaan automatisch en indien gewenst krijg je hulp bij de overige administratie.

  Opdrachtovereenkomst, algemene voorwaarden voor jouw opdracht maar ook facturering en betaling gaan dus allemaal automatisch via ons systeem. Zelfs verzekeringen kun je daarin eenvoudig kiezen. Bovendien kunnen wij je helpen bij alles rondom inschrijving als zzp-er en jouw boekhouding. Kijk bij meer informatie als je dat nu al wilt weten. Wij hebben betrouwbare partijen voor je geselecteerd die alles voor je kunnen regelen.

  Wil je nog meer details? Kijk bij veel gestelde vragen.

  Deze senioren gingen je al voor!

  Senior Reyn Amsterdam

  “Genieten buiten! Mijn conditie groeit en ik leer zoveel nieuws!“
  Reyn – Amsterdam

  Senior Hans Hilversum

  “Zolang het past in mijn schema vind ik het heerlijk om te blijven werken!”
  Hans – Hilversum